Δεξαμενή πλαστική σπιράλ

 

Ενισχυμένες δεξαμενές για υπόγεια τοποθέτηση

Δεξαμενή πλαστική σπυράλ 
 Ενισχυμένες πλαστικές δεξαμενές με ειδική διαμόρφωση για την υπόγεια τοποθέτηση τους. 
 Kατάλληλες για την κατασκευή μικρών διθάλαμων σηπτικών αλλά και συστημάτων βορβοσυλλέκτη και ελαιοσυλλέκτη
Δυνατότητα τοποθέτησης συστήματος RETRO FAST της αμερικάνικής εταιρείας Biomicrobics LTD. Τα επεξεργασμένα λύματα καλύπτουν πλήρως τις προδιαγραφές των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης 91/271/ΕΝ και 91/676/ΕΝ  καθώς και της επικρατούσας Ελληνικής Νομοθεσίας για την απόρριψη στο περιβάλλοντα χώρο.

 Από ειδικό γραμμικό πολυαιθυλένιο LLDPE, μέσου μοριακού βάρους, μικρού δείκτη ροής και μικρής διασποράς μοριακού βάρους (NMWD) με προστασία υπεριώδους ακτινοβολίας (UV).

 

Σε χωρητικότητα των 1400 και 1600 λίτρων.

 

Η δεξαμενή με τα περισσότερα πλεονεκτήματα για κάθε εγκατάσταση

  • Μικρή επιφάνεια κάλυψης
  • Εξωτερικό σπείρωμα
  • Χειρολαβές μεταφοράς
  • Διαγράμμιση στάθμης
  • Γαλβανιζέ σύστημα εξόδου (εγγύηση για στεγανότητα και απουσία διαρροών)

 

 

Διαστάσεις - Χωρητικότητα ενισχυμένης δεξαμενής σπιράλ
 

Τύπος Πλάτος (cm) Μήκος (cm) Ύψος (cm) Καπάκι (cm)
Αγορά δεξαμενής
σπιράλ
1400L
1,30 1,30 1,40 40
Αγορά δεξαμενής
σπιράλ
1600L
1,30 1,30 1,58 40 & 20

 

 

Εγγύηση ποιότητας δεξαμενών

1). Παρέχεται εγγύηση πέντε (5) ετών. Η εγγύηση αρχίζει από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος, αποδεικνυόμενης με το δελτίο αποστολής, το τιμολόγιο και το φύλλο εγγύησης, ισχύει δε μόνο για τον αρχικό αγοραστή.
2). Η εγγύηση περιλαμβάνει αποκατάσταση βλάβης της δεξαμενής, που προέρχεται αποδεδειγμένα από κατασκευαστικό λάθος ή ακαταλληλότητα υλικού μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο.
3). Βλάβες ή φθορές που προξενούνται κατά την μεταφορά, από κακή τοποθέτηση-σύνδεση ή κακό χειρισμό της δεξαμενής, δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης, είναι η τήρηση των οδηγιών, που υπάρχουν στο αυτοκόλλητο επί της δεξαμενής.
4). Αρμόδια Δικαστήρια για την επίλυση κάθε διαφοράς, είναι εκείνα του Βόλου.

 

Οδηγίες χρήσης δεξαμενών

 Αποφύγετε πιέσεις επί της δεξαμενής. Πριν από την χρήση να γίνεται κατάλληλος καθαρισμός της. Αν η λήψη γίνεται με αντλία, φροντίστε να λειτουργεί ο εξαερισμός της. Συνδέστε την παροχή προς και από την δεξαμενή με τρόπο ώστε τα σημεία σύνδεσης να μην δέχονται καταπονήσεις (δονήσεις, βάρος, πίεση, έλξη). Σε περίπτωση σύνδεσης της δεξαμενής με μηχανήματα που δημιουργούν δονήσεις συνιστάται η παρεμβολή εύκαμπτου μαλακού σωλήνα. Η ογκομέτρηση είναι μόνο ενδεικτική.

 

Οδηγίες τοποθέτησης δεξαμενών

 Αποφύγετε χτυπήματα κατά την μεταφορά και την τοποθέτηση της δεξαμενής. Μη σέρνεται τη δεξαμενή πάνω σε άγριο ή ανώμαλο υπόστρωμα. Η προστασία της δεξαμενής από την υπεριώδη ακτινοβολία μακραίνει τη ζωή της. Τοποθετείστε τη δεξαμενή κατά τρόπο, ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος της περιμετρικά. Σε περίπτωση υπόγειας τοποθέτησης ή χρήσης χημικών, επικοινωνείτε με το κατάστημα που σας προμήθευσε τη δεξαμενή.

 


 

...

περισσότερα