Δεξαμενή πυροσβεστικού

 

Για πυροσβεστικά οχήματα άμεσης δράσης με ανεξάρτητα διαμερίσματα

 

Δεξαμενή πυροσβεστικού 
 Συγκρότημα για κάθε τύπο πυροσβεστικού οχήματος με δυνατότητα αφαίρεσης εάν και εφόσον χρειαστεί. Το συγκρότημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μόνιμη στατική εγκατάσταση πυρόσβεσης.
 Κατασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, είναι δυνατό να τοποθετηθεί απευθείας σε όλους τους τύπους οχημάτων προσφέροντας άμεση χρήση στο έργο κατάσβεσης πυρκαγιών. Με την προσθήκη πυροσβεστικού αφρού και τη δημιουργία κατάλληλου μείγματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατάσβεση υγρών καυσίμων.

 Από ειδικό γραμμικό πολυαιθυλένιο LLDPE, μέσου μοριακού βάρους, μικρού δείκτη ροής και μικρής διασποράς μοριακού βάρους (NMWD) με προστασία υπεριώδους ακτινοβολίας (UV), άριστης ποιότητας, ανθεκτική σε βαριά καταπόνηση.

Σε χωρητικότητα των 1100 λίτρων.

 

Αυτοφερόμενο αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα

Αυτοφερόμενο αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα


Συγκρότημα για κάθε τύπου πυροσβεστικού οχήματος με δυνατότητα αφαίρεσης εάν και εφόσον χρειαστεί. Το συγκρότημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μόνιμη στατική εγκατάσταση πυρόσβεσης.

Το συγκρότημα διαθέτει:
1). Δεξαμενή συνολικού όγκου 1000 λίτρων, από γραμμικό πολυαιθυλένιο LLDPE άριστης ποιότητας, ανθεκτική σε βαριά καταπόνηση.
2). Αντλία με όλες τις απαιτούμενες σωληνώσεις.
3). Τυλικτήρα σωλήνα πυρόσβεσης.

 

Κατασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, είναι δυνατό να τοποθετηθεί απευθείας σε όλους τους τύπους οχημάτων προσφέροντας άμεση χρήση στο έργο κατάσβεσης πυρκαγιών. Με την προσθήκη πυροσβεστικού αφρού και την δημιουργία κατάλληλου μείγματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη κατάσβεση υγρών καυσίμων.


  

 

Η δεξαμενή με τα περισσότερα πλεονεκτήματα για κάθε εγκατάσταση

  • Μικρή επιφάνεια κάλυψης
  • Εξωτερικό σπείρωμα
  • Χειρολαβές μεταφοράς
  • Διαγράμμιση στάθμης
  • Γαλβανιζέ σύστημα εξόδου (εγγύηση για στεγανότητα και απουσία διαρροών)

 

 

Διαστάσεις - Χωρητικότητα δεξαμενής πυροσβεστικού
 

ΤΥΠΟΣ Πλάτος (cm) Μήκος (cm) Ύψος (cm) Καπάκι (cm)

Αγορά δεξαμενής
πυροσβεστικού
1100L

 

1,42 1,30 0,91 0,20

 

 

Εγγύηση ποιότητας δεξαμενών

1). Παρέχεται εγγύηση πέντε (5) ετών. Η εγγύηση αρχίζει από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος, αποδεικνυόμενης με το δελτίο αποστολής, το τιμολόγιο και το φύλλο εγγύησης, ισχύει δε μόνο για τον αρχικό αγοραστή.
2). Η εγγύηση περιλαμβάνει αποκατάσταση βλάβης της δεξαμενής, που προέρχεται αποδεδειγμένα από κατασκευαστικό λάθος ή ακαταλληλότητα υλικού μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο.
3). Βλάβες ή φθορές που προξενούνται κατά την μεταφορά, από κακή τοποθέτηση-σύνδεση ή κακό χειρισμό της δεξαμενής, δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης, είναι η τήρηση των οδηγιών, που υπάρχουν στο αυτοκόλλητο επί της δεξαμενής.
4). Αρμόδια Δικαστήρια για την επίλυση κάθε διαφοράς, είναι εκείνα του Βόλου.

 

 

Οδηγίες χρήσης δεξαμενών

 Αποφύγετε πιέσεις επί της δεξαμενής. Πριν από την χρήση να γίνεται κατάλληλος καθαρισμός της. Αν η λήψη γίνεται με αντλία, φροντίστε να λειτουργεί ο εξαερισμός της. Συνδέστε την παροχή προς και από την δεξαμενή με τρόπο ώστε τα σημεία σύνδεσης να μην δέχονται καταπονήσεις (δονήσεις, βάρος, πίεση, έλξη). Σε περίπτωση σύνδεσης της δεξαμενής με μηχανήματα που δημιουργούν δονήσεις συνιστάται η παρεμβολή εύκαμπτου μαλακού σωλήνα. Η ογκομέτρηση είναι μόνο ενδεικτική.

 

Οδηγίες τοποθέτησης δεξαμενών

 Αποφύγετε χτυπήματα κατά την μεταφορά και την τοποθέτηση της δεξαμενής. Μη σέρνεται τη δεξαμενή πάνω σε άγριο ή ανώμαλο υπόστρωμα. Η προστασία της δεξαμενής από την υπεριώδη ακτινοβολία μακραίνει τη ζωή της. Τοποθετείστε τη δεξαμενή κατά τρόπο, ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος της περιμετρικά. Σε περίπτωση υπόγειας τοποθέτησης ή χρήσης χημικών, επικοινωνείτε με το κατάστημα που σας προμήθευσε τη δεξαμενή.

 


 

...

περισσότερα