Δεξαμενή αγροτικού


Δεξαμενή μεταφοράς μελετημένη για εγκατάσταση σε αγροτικό όχημα

 

Δεξαμενή μεταφοράς μελετημένη για εγκατάσταση σε αγροτικό όχημα
 Η δεξαμενή αγροτικού μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε τύπο οχήματος μονοκάμπινου ή διπλοκάμπινου. Μπορεί, να τοποθετείται και να αφαιρείται εύκολα και γρήγορα, χάρη στις χειρολαβές που φέρει στα πλάγια, και η μονόπλευρη τοποθέτηση του καπακιού, εξασφαλίζουν την άνετη πλήρωση της δεξαμενής. Ο κατάλληλος σχεδιασμός της εκμεταλλεύεται στο μέγιστο το πλάτος της καρότσας μειώνοντας το ύψος και το μήκος της, επιτρέποντας τη ταυτόχρονη τοποθέτηση αντίστοιχου ψεκαστικού συγκροτήματος. Τα εσωτερικά χωρίσματα που διαθέτει η δεξαμενή μειώνουν τους παφλασμούς του υγρού καθιστώντας τη μεταφορά πιο άνετη.
 

 

Δεξαμενή αγροτικού


 Από ειδικό γραμμικό πολυαιθυλένιο LLDPE, μέσου μοριακού βάρους, μικρού δείκτη ροής και μικρής διασποράς μοριακού βάρους (NMWD) με προστασία υπεριώδους ακτινοβολίας (UV).
Σε χωρητικότητα των 1100 λίτρων.

 

 

 

Η δεξαμενή με τα περισσότερα πλεονεκτήματα

  • Μικρή επιφάνεια κάλυψης
  • Εξωτερικό σπείρωμα
  • Χειρολαβές μεταφοράς
  • Διαγράμμιση στάθμης
  • Γαλβανιζέ σύστημα εξόδου (εγγύηση για στεγανότητα και απουσία διαρροών)

 

 

Διαστάσεις - Χωρητικότητα δεξαμενής αγροτικού
 

Τύπος Πλάτος (cm) Μήκος (cm) Ύψος (cm) Καπάκι (cm) Βάρος (kg)
Αγορά δεξαμενής
αγροτικού
650L
1,34 0,88 0,92 0,40 30
Αγορά δεξαμενής
αγροτικού
730L
1,07 1,07 0,90 0,40 30
Αγορά δεξαμενής
αγροτικού
1100L
1,42 1,30 0,91 0,40 40

 

 

Εγγύηση ποιότητας δεξαμενών

1). Παρέχεται εγγύηση πέντε (5) ετών. Η εγγύηση αρχίζει από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος, αποδεικνυόμενης με το δελτίο αποστολής, το τιμολόγιο και το φύλλο εγγύησης, ισχύει δε μόνο για τον αρχικό αγοραστή.
2). Η εγγύηση περιλαμβάνει αποκατάσταση βλάβης της δεξαμενής, που προέρχεται αποδεδειγμένα από κατασκευαστικό λάθος ή ακαταλληλότητα υλικού μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο.
3). Βλάβες ή φθορές που προξενούνται κατά την μεταφορά, από κακή τοποθέτηση-σύνδεση ή κακό χειρισμό της δεξαμενής, δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης, είναι η τήρηση των οδηγιών, που υπάρχουν στο αυτοκόλλητο επί της δεξαμενής.
4). Αρμόδια Δικαστήρια για την επίλυση κάθε διαφοράς, είναι εκείνα του Βόλου.

 

Οδηγίες χρήσης δεξαμενών

 Αποφύγετε πιέσεις επί της δεξαμενής. Πριν από την χρήση να γίνεται κατάλληλος καθαρισμός της. Αν η λήψη γίνεται με αντλία, φροντίστε να λειτουργεί ο εξαερισμός της. Συνδέστε την παροχή προς και από την δεξαμενή με τρόπο ώστε τα σημεία σύνδεσης να μην δέχονται καταπονήσεις (δονήσεις, βάρος, πίεση, έλξη). Σε περίπτωση σύνδεσης της δεξαμενής με μηχανήματα που δημιουργούν δονήσεις συνιστάται η παρεμβολή εύκαμπτου μαλακού σωλήνα. Η ογκομέτρηση είναι μόνο ενδεικτική.

 

Οδηγίες τοποθέτησης δεξαμενών

 Αποφύγετε χτυπήματα κατά την μεταφορά και την τοποθέτηση της δεξαμενής. Μη σέρνεται τη δεξαμενή πάνω σε άγριο ή ανώμαλο υπόστρωμα. Η προστασία της δεξαμενής από την υπεριώδη ακτινοβολία μακραίνει τη ζωή της. τοποθετείστε τη δεξαμενή κατά τρόπο, ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος της περιμετρικά. Σε περίπτωση υπόγειας τοποθέτησης ή χρήσης χημικών, επικοινωνείτε με το κατάστημα που σας προμήθευσε τη δεξαμενή.

 


 

...

περισσότερα