Δεξαμενή πλαστική ορθογώνια κάθετη/οριζόντια

 


Κάθετη και οριζόντια ανάλογα με την χρήση της

 

Δεξαμενή ορθογώνια κάθετη και οριζόντια
 Η ίδια δεξαμενή προσφέρεται για να χρησιμοποιηθεί τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Με δύο συστήματα αποστράγγισης, με μικρές διαστάσεις και ορθογώνιο σχήμα αποτελεί μία ενδιαφέρουσα περίπτωση αποθηκευτικού χώρου.
 Από ειδικό γραμμικό πολυαιθυλένιο LLDPE, μέσου μοριακού βάρους, μικρού δείκτη ροής και μικρής διασποράς μοριακού βάρους (NMWD) με προστασία υπεριώδους ακτινοβολίας (UV).

Σε χωρητικότητες των 100, 180, 220, 270, 500, 750 και 1050 λίτρων.

Σε τρεις χρωματισμούς: άσπρο, μαύρο και μπλε.

 

 Ιδανική για υδροδότηση στο σπίτι, στο εξοχικό, στο σκάφος ή όπου αλλού χρειάζεται. Χωράει παντού, τοποθετείται οριζόντια ή κάθετα και έχετε το δικό σας απόθεμα νερού, για οποιαδήποτε χρήση.

 

 

Η δεξαμενή με τα περισσότερα πλεονεκτήματα για κάθε εγκατάσταση εσωτερική ή εξωτερική.

  • Μικρή επιφάνεια κάλυψης
  • Εξωτερικό σπείρωμα
  • Χειρολαβές μεταφοράς
  • Διαγράμμιση στάθμης
  • Γαλβανιζέ σύστημα εξόδου (εγγύηση για στεγανότητα και απουσία διαρροών)

 

 

Διαστάσεις - Χωρητικότητα ορθογώνιας δεξαμενής
 

ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ Πλάτος (cm) Μήκος (cm) Ύψος (cm) Καπάκι (cm)
Αγορά δεξαμενής οριζόντιας ορθογώνιας
100L
0,48 0,58 0,40 0,20
Αγορά δεξαμενής οριζόντιας ορθογώνιας
180L
0,44 1,05 0,47 0,20
Αγορά δεξαμενής οριζόντιας ορθογώνιας
500L
0,73 1,05 0,80 0,20

 

ΚΑΘΕΤΕΣ Πλάτος (cm) Μήκος (cm) Ύψος (cm) Καπάκι (cm)
Αγορά δεξαμενής κάθετης ορθογώνιας
220L
0,43 0,62 1,00 0,20
Αγορά δεξαμενής κάθετης ορθογώνιας
500L
0,70 0,82 1,05 0,20
Αγορά δεξαμενής κάθετης ορθογώνιας
750L
0,80 0,80 1,50 0,20
Αγορά δεξαμενής κάθετης ορθογώνιας
1050L
1,10 1,10 1,20 0,20

 

 

 

Εγγύηση ποιότητας δεξαμενών

1). Παρέχεται εγγύηση πέντε (5) ετών. Η εγγύηση αρχίζει από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος, αποδεικνυόμενης με το δελτίο αποστολής, το τιμολόγιο και το φύλλο εγγύησης, ισχύει δε μόνο για τον αρχικό αγοραστή.
2). Η εγγύηση περιλαμβάνει αποκατάσταση βλάβης της δεξαμενής, που προέρχεται αποδεδειγμένα από κατασκευαστικό λάθος ή ακαταλληλότητα υλικού μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο.
3). Βλάβες ή φθορές που προξενούνται κατά την μεταφορά, από κακή τοποθέτηση-σύνδεση ή κακό χειρισμό της δεξαμενής, δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης, είναι η τήρηση των οδηγιών, που υπάρχουν στο αυτοκόλλητο επί της δεξαμενής.
4). Αρμόδια Δικαστήρια για την επίλυση κάθε διαφοράς, είναι εκείνα του Βόλου.

 

 

Οδηγίες χρήσης δεξαμενών

 Αποφύγετε πιέσεις επί της δεξαμενής. Πριν από την χρήση να γίνεται κατάλληλος καθαρισμός της. Αν η λήψη γίνεται με αντλία, φροντίστε να λειτουργεί ο εξαερισμός της. Συνδέστε την παροχή προς και από την δεξαμενή με τρόπο ώστε τα σημεία σύνδεσης να μην δέχονται καταπονήσεις (δονήσεις, βάρος, πίεση, έλξη). Σε περίπτωση σύνδεσης της δεξαμενής με μηχανήματα που δημιουργούν δονήσεις συνιστάται η παρεμβολή εύκαμπτου μαλακού σωλήνα. Η ογκομέτρηση είναι μόνο ενδεικτική.

 

Οδηγίες τοποθέτησης δεξαμενών

 Αποφύγετε χτυπήματα κατά την μεταφορά και την τοποθέτηση της δεξαμενής. Μη σέρνεται τη δεξαμενή πάνω σε άγριο ή ανώμαλο υπόστρωμα. Η προστασία της δεξαμενής από την υπεριώδη ακτινοβολία μακραίνει τη ζωή της. Τοποθετείστε τη δεξαμενή κατά τρόπο, ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος της περιμετρικά. Σε περίπτωση υπόγειας τοποθέτησης ή χρήσης χημικών, επικοινωνείτε με το κατάστημα που σας προμήθευσε τη δεξαμενή.

 


 

...

περισσότερα