Διακόπτες θερμαντικών σωμάτων Brassform

Διακόπτες θερμαντικών σωμάτων Brassform

 

Ελληνικής παραγωγής προϊόντα Brassform

Η εταιρεία συστάθηκε το 1990 και η δραστηριότητα της επικεντρώνεται στη σχεδίαση, παραγωγή και διάθεση διακοπτών και εξαρτημάτων για τις εγκαταστάσεις θέρμανσης - ύδρευσης.

 Από την επιλογή της πρώτης ύλης σύμφωνα με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές, στη διαδικασία αρχικής διαμόρφωσης των βασικών μερών ενός προϊόντος, την κοπή υλικού, τη σφυρηλάτηση εν θερμώ και την κατεργασία διαστάσεων και σπειρωμάτων όπου με συνεχή και αυστηρό έλεγχο με πιστοποιημένες διαδικασίες από την TUV βάσει ΙSO 9001, επιτυγχάνετε η συνεχή και σταθερή ποιότητα. Με ολοκληρωμένες προτάσεις που ξεχωρίζουν για την άριστη λειτουργικότητα , το φινίρισμα, το ξεχωριστό design και την ιδιαίτερη συσκευασία τους.

 Συναρμολογεί  και ελέγχει τα τελικά προϊόντα όλα ένα προς ένα προσπαθώντας καθημερινά να αποφύγει και το παραμικρό σφάλμα που μπορεί να προκύψει όπου συμμετέχει ο ανθρώπινος παράγοντας. Τα προϊόντα συνοδεύονται από οδηγίες χρήσης με σκοπό την όσο μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας κατά την τοποθέτηση, ενώ πάντα φροντίζει να επιλέγει πρακτικές και ασφαλείς συσκευασίες, που προστατεύουν και δηλώνουν την αγάπη για το προϊόν που φτάνει στα χέρια σας.

 

 


 

...

περισσότερα