Λέβητες αερίου WOLF

 

WOLF

 

Γερμανική ποιότητα και τεχνολογία
 Από το 1963 μέχρι σήμερα, η εταιρεία Wolf συνεχίζει να δημιουργεί και να κατασκευάζει υψηλής ποιότητας συστήματα ψύξης και θέρμανσης για μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις καθώς και για οικιακή χρήση. Το 1994 ξεκινά την παραγωγή λεβήτων kombi και το 1996 προστίθεται στην γκάμα ο εξοπλισμός ηλιακών συστημάτων. Το 1997 εισάγει την τεχνολογία συμπύκνωσης και από το 2007 τις αντλίες θερμότητας αέρος - νερού.
 Τα υψηλής ποιότητας πρότυπα αποτελούν τα θεμέλια για την αντιμετώπιση μεγάλων προκλήσεων, είναι το motto της εταιρείας. Μετά από αυτή την αρχή, η Wolf ήταν η πρώτη εταιρεία στον τομέα της για να επιτευχθεί η πλήρης πιστοποίηση ISO 9001, επίσης και ο ηγέτης στην θέσπιση παράτασης των εγγυήσεων σε έξι χρόνια.
 Σε πολλές από τις δοκιμές των προϊόντων, η Wolf είναι πάντα στην κορυφή μεταξύ των καλύτερων συσκευών της ομάδας. Στόχος είναι να προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία προς τους πελάτες της και στη συνέχεια να κάνει ακριβώς λίγο περισσότερο. Τα προϊόντα της Wolf  έχουν έτσι, επίσης, τιμηθεί με βραβεία σχεδιασμού, υψηλής ποιότητας, καθώς και μεγάλη γκάμα προϊόντων της ως προμηθευτής καλύτερων συστημάτων. Η αφοσίωση των υπαλλήλων και η πελατοκεντρική εξυπηρέτηση, είναι η προστιθέμενη αξία της Wolf!

 


 

...

περισσότερα