Βιολογικό σύστημα καθαρισμού λυμάτων

 

 

Βιολογικό σύστημα καθαρισμού λυμάτων


 Βιολογικό σύστημα καθαρισμού λυμάτων για χρήση σε κατοικίες, εξοχικά, καταστήματα κλπ. Αποτελεί ένα ενιαίο σύστημα για τον καθαρισμό των λυμάτων και αποτελείται από την καρδιά του βιολογικού καθαρισμού και από δύο δεξαμενές σπιράλ πριν και μετά την βιολογική μονάδα χωρητικότητας ανάλογης των απαιτήσεων. Διατίθεται ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών.

Για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος επεξεργασίας λυμάτων για μια ξενοδοχειακή μονάδα ή ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, οι σημαντικότεροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι :

 

 • Η δυνατότητα διακοπτόμενης λειτουργίας (για το διάστημα που το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό) και η αντοχή σε διακοπές ρεύματος
 • Η μικρή περιβαλλοντική όχληση (οπτική, οσμές, θόρυβος)
 • Η μικρή ανάγκη σε συντήρηση
 • Η αντοχή σε τοξικά και λίπη
 • Η δυνατότητα αδειοδότησης
 • Η δυνατότητα επέκτασης

 

Αγορά βιολογικού συστήματος 3600 λίτρων

 


Βασικά πλεονεκτήματα των συστημάτων βιολογικού καθαρισμού

 

 • Τοποθέτηση υπογείως
 • Λειτουργεί σε παρατεταμένες διακοπές ρεύματος ή φορτίσεων με λύματα
 • Δεν έχουν μεγάλους κινητήρες αερισμού όπως άλλα συστήματα
 • Χάρη στο συνδυασμό αερόβιας και αναερόβιας επεξεργασίας ελαχιστοποιούν τις οσμές
 • Διαθέτουν πλήθος πιστοποιήσεων και αδειοδοτήσεων
 • Ο αρθρωτός σχεδιασμός επιτρέπει την μελλοντική επέκταση των μονάδων
 • Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση

 

Συνοπτική Περιγραφή Λειτουργίας

 

 Η Σταθερά Διεργασία Προσκολλημένης και Ενεργής Βιομάζας είναι μια τεχνολογία, βασισμένη σε περιβαλλοντικός ορθές αρχές και απλές επιστημονικές λύσεις. Η διεργασία βασίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό προσκολλημένης και αιωρούμενης βιομάζας, η οποία διενεργείται μέσα σ’ ένα σταθερό αερόβιο αντιδραστήρα. Η δοκιμασμένη αυτή επεξεργασία συνδυάζει  τη σταθερότητα των συστημάτων προσκολλημένης βιομάζας και την αποτελεσματικότητα συστημάτων ενεργού ιλύος, καθιστώντας το πατενταρισμένο σύστημα καινοτόμο, τεχνολογικά προηγμένο και εξαιρετικά αξιόπιστο. Η νιτροποίηση και η απονιτροποίηση είναι πολύ πιο εύκολη. Πολλαπλές βιολογικές, βιο-χημικές, χημικές και φυσικές διεργασίες συμβαίνουν ταυτόχρονα στα συστήματα, με αποτέλεσμα την μείωση των επιπέδων του αζώτου - συμπεριλαμβανομένων των νιτρικών - σε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά.

Ο φυσικός διαχωρισμός και η καθίζηση γίνεται σε ξεχωριστό διαμέρισμα, απομονώνοντας τα στερεά και τα λίπη πριν από την είσοδο των λυμάτων. Ένας μικρής ισχύος φυσητήρας, τοποθετημένος υπέργεια για εύκολη πρόσβαση, εισάγει αέρα (οξυγόνο) στο σύστημα  προκαλώντας ισχυρή κυκλοφορία αερισμένων λυμάτων μέσα από τα κανάλια του συστήματος. Το μέσο προσκόλλησης της βιομάζας, η καρδιά του συστήματος προσφέρει ένα δυσανάλογα μεγάλο λόγο επιφάνειας προς όγκο έτσι ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό βαθμό η ανάπτυξη βακτηρίων κατά την χαμηλή, μέση και μέγιστη χρήση του συστήματος. Τα βακτήρια προσκολλώνται στο υλικό, στο οποίο αναπτύσσονται σε μεγάλους πληθυσμούς, συμβάλλοντας στην αποδόμηση των οργανικών ουσιών. Τελικά ένα καθαρό άοσμο, επεξεργασμένο νερό είναι έτοιμο για τυποποιημένες ή καινοτόμες μεθόδους διάθεσης.

 

 

Εγγύηση ποιότητας δεξαμενών

 

1). Παρέχεται εγγύηση πέντε (5) ετών. Η εγγύηση αρχίζει από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος, αποδεικνυόμενης με το δελτίο αποστολής, το τιμολόγιο και το φύλλο εγγύησης, ισχύει δε μόνο για τον αρχικό αγοραστή.
2). Η εγγύηση περιλαμβάνει αποκατάσταση βλάβης της δεξαμενής, που προέρχεται αποδεδειγμένα από κατασκευαστικό λάθος ή ακαταλληλότητα υλικού μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο.
3). Βλάβες ή φθορές που προξενούνται κατά την μεταφορά, από κακή τοποθέτηση-σύνδεση ή κακό χειρισμό της δεξαμενής, δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης, είναι η τήρηση των οδηγιών, που υπάρχουν στο αυτοκόλλητο επί της δεξαμενής.
4). Αρμόδια Δικαστήρια για την επίλυση κάθε διαφοράς, είναι εκείνα του Βόλου.

 


 ...

...

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

&

ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 Η πολυετή εμπειρία μας σε συστήματα θέρμανσης ικανοποιεί κάθε απαίτησή σας βρίσκοντας λύσεις σε εξειδικευμένες ανάγκες.
 Με πολλές εναλλακτικές λύσεις στην επιλογή της καύσιμης ύλης και του τύπου του λέβητα, γνωρίζουμε να εγκαταστήσουμε κεντρική θέρμανση και με αυτονομία.
 Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη ευελιξία.

 

 Εγκατάσταση υδραυλικών σωληνώσεων με σωλήνες δικτυωμένου πολυαιθυλενίου σε σπιράλ προστασίας, θερμοσυγκολούμενης πολυπροπυλενίου ή αντικατάσταση παλαιού δικτύου με σωλήνες χαλκού. Όλες οι παροχές υδροληψίας ζεστού-κρύου συνδέονται σε κεντρικό πίνακα υδροληψίας με ξεχωριστό διακόπτη.
 Τοποθέτηση ειδών υγιεινής, μπαταριών και αξεσουάρ μπάνιου & κουζίνας.
 Σύνδεση αποχετευτικού δικτύου με κεντρικό δίκτυο όμβριων.

 

 


Υδραυλικά Θέρμανση Αποχεύτεση Καπουράνης Γεώργιος Μπότσαρη 32 τηλ 24210 65280 Βόλος

Υδραυλικά Ψύξη Θέρμανση Αποχέτευση
Καπουράνης Δημοσθένης
tel: +30 24210 65280
mob: 697 44 5 44 77
email: dkapouranis@gmail.com
Βόλος τ.κ. 38 445 Χαλκηδόνος 68

 

 

 

...

Επικοινωνία

- Ταχυδρομείο

Τ.Κ. 38334 Ελλάδα, Βόλος, Λαρίσης 172

- Skype

dKapouranis


- Τηλέφωνα

697 44 544 77
2421 0 65280
(

- email

dKapouranis@Gmail.com

- facebook

dkapouranis