Σόμπες αερόθερμες - Ατομικές μονάδες καλοριφέρ νερού

ενεργειακές

 

   Με τον όρο ενεργειακές ορίζουμε όλες τις συσκευές θέρμανσης που έχουνε μεγάλη θερμική απόδοση. Οι σόμπες pellet (wood pellet stoves) είναι μια πάρα πολύ πρακτική, εύκολη και γρήγορη λύση για την θέρμανση του χώρου μας. Η φλόγα, που μας δίνει την αίσθηση του τζακιού, θερμαίνει τους αγωγούς, και με την βοήθεια του ανεμιστήρα αποδεσμεύετε θερμός και όχι καυτός αέρα στο περιβάλλον. Η αυτόματη ανάφλεξη του pellet, ενεργοποιώντας την διαδικασία φόρτωσης βιομάζας (wood pellet-πέλλετ ξύλου) χειροκίνητα ή με το τηλεχειριστήριο, κάνει πανεύκολη την λειτουργία της.
   Οι ατομικές μονάδες θέρμανσης νερού είναι ολοκληρωμένα αυτόνομα συστήματα θέρμανσης. Οι σόμπες pellet νερού εσωτερικού χώρου, αποδίδουν μερικά kW σε αέρα και την υπόλοιπη ισχύ στην θέρμανση του κυκλώματος νερού, απλά με την σύνδεση στον συλλέκτη των σωμάτων. Κάποιοι άλλοι τύποι ακτινοβολούν ενέργεια στον χώρο τοποθέτησης, χρησιμοποιώντας όλη την ισχύ τους για την θέρμανση των σωμάτων στα υπόλοιπα δωμάτια. Επίσης κάποια μοντέλα με μεγαλύτερη θερμική ισχύ τοποθετούνται στο λεβητοστάσιο ή σε διαμορφωμένο χώρο σαν κεντρική θέρμανση καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο.

 

 


 ...

...

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

&

ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 Η πολυετή εμπειρία μας σε συστήματα θέρμανσης ικανοποιεί κάθε απαίτησή σας βρίσκοντας λύσεις σε εξειδικευμένες ανάγκες.
 Με πολλές εναλλακτικές λύσεις στην επιλογή της καύσιμης ύλης και του τύπου του λέβητα, γνωρίζουμε να εγκαταστήσουμε κεντρική θέρμανση και με αυτονομία.
 Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη ευελιξία.

 

 Εγκατάσταση υδραυλικών σωληνώσεων με σωλήνες δικτυωμένου πολυαιθυλενίου σε σπιράλ προστασίας, θερμοσυγκολούμενης πολυπροπυλενίου ή αντικατάσταση παλαιού δικτύου με σωλήνες χαλκού. Όλες οι παροχές υδροληψίας ζεστού-κρύου συνδέονται σε κεντρικό πίνακα υδροληψίας με ξεχωριστό διακόπτη.
 Τοποθέτηση ειδών υγιεινής, μπαταριών και αξεσουάρ μπάνιου & κουζίνας.
 Σύνδεση αποχετευτικού δικτύου με κεντρικό δίκτυο όμβριων.

 

 


Υδραυλικά Θέρμανση Αποχεύτεση Καπουράνης Γεώργιος Μπότσαρη 32 τηλ 24210 65280 Βόλος

Υδραυλικά Ψύξη Θέρμανση Αποχέτευση
Καπουράνης Δημοσθένης
tel: +30 24210 65280
mob: 697 44 5 44 77
email: dkapouranis@gmail.com
Βόλος τ.κ. 38 445 Χαλκηδόνος 68

 

 

 

...

Επικοινωνία

- Ταχυδρομείο

Τ.Κ. 38334 Ελλάδα, Βόλος, Λαρίσης 172

- Skype

dKapouranis


- Τηλέφωνα

697 44 544 77
2421 0 65280
(

- email

dKapouranis@Gmail.com

- facebook

dkapouranis