Λέβητες αερίου WOLF

 

WOLF

 

Γερμανική ποιότητα και τεχνολογία
 Από το 1963 μέχρι σήμερα, η εταιρεία Wolf συνεχίζει να δημιουργεί και να κατασκευάζει υψηλής ποιότητας συστήματα ψύξης και θέρμανσης για μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις καθώς και για οικιακή χρήση. Το 1994 ξεκινά την παραγωγή λεβήτων kombi και το 1996 προστίθεται στην γκάμα ο εξοπλισμός ηλιακών συστημάτων. Το 1997 εισάγει την τεχνολογία συμπύκνωσης και από το 2007 τις αντλίες θερμότητας αέρος - νερού.
 Τα υψηλής ποιότητας πρότυπα αποτελούν τα θεμέλια για την αντιμετώπιση μεγάλων προκλήσεων, είναι το motto της εταιρείας. Μετά από αυτή την αρχή, η Wolf ήταν η πρώτη εταιρεία στον τομέα της για να επιτευχθεί η πλήρης πιστοποίηση ISO 9001, επίσης και ο ηγέτης στην θέσπιση παράτασης των εγγυήσεων σε έξι χρόνια.
 Σε πολλές από τις δοκιμές των προϊόντων, η Wolf είναι πάντα στην κορυφή μεταξύ των καλύτερων συσκευών της ομάδας. Στόχος είναι να προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία προς τους πελάτες της και στη συνέχεια να κάνει ακριβώς λίγο περισσότερο. Τα προϊόντα της Wolf  έχουν έτσι, επίσης, τιμηθεί με βραβεία σχεδιασμού, υψηλής ποιότητας, καθώς και μεγάλη γκάμα προϊόντων της ως προμηθευτής καλύτερων συστημάτων. Η αφοσίωση των υπαλλήλων και η πελατοκεντρική εξυπηρέτηση, είναι η προστιθέμενη αξία της Wolf!

 


 ...

...

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

&

ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 Η πολυετή εμπειρία μας σε συστήματα θέρμανσης ικανοποιεί κάθε απαίτησή σας βρίσκοντας λύσεις σε εξειδικευμένες ανάγκες.
 Με πολλές εναλλακτικές λύσεις στην επιλογή της καύσιμης ύλης και του τύπου του λέβητα, γνωρίζουμε να εγκαταστήσουμε κεντρική θέρμανση και με αυτονομία.
 Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη ευελιξία.

 

 Εγκατάσταση υδραυλικών σωληνώσεων με σωλήνες δικτυωμένου πολυαιθυλενίου σε σπιράλ προστασίας, θερμοσυγκολούμενης πολυπροπυλενίου ή αντικατάσταση παλαιού δικτύου με σωλήνες χαλκού. Όλες οι παροχές υδροληψίας ζεστού-κρύου συνδέονται σε κεντρικό πίνακα υδροληψίας με ξεχωριστό διακόπτη.
 Τοποθέτηση ειδών υγιεινής, μπαταριών και αξεσουάρ μπάνιου & κουζίνας.
 Σύνδεση αποχετευτικού δικτύου με κεντρικό δίκτυο όμβριων.

 

 


Υδραυλικά Θέρμανση Αποχεύτεση Καπουράνης Γεώργιος Μπότσαρη 32 τηλ 24210 65280 Βόλος

Υδραυλικά Ψύξη Θέρμανση Αποχέτευση
Καπουράνης Δημοσθένης
tel: +30 24210 65280
mob: 697 44 5 44 77
email: dkapouranis@gmail.com
Βόλος τ.κ. 38 445 Χαλκηδόνος 68

 

 

 

...

Επικοινωνία

- Ταχυδρομείο

Τ.Κ. 38334 Ελλάδα, Βόλος, Λαρίσης 172

- Skype

dKapouranis


- Τηλέφωνα

697 44 544 77
2421 0 65280
(

- email

dKapouranis@Gmail.com

- facebook

dkapouranis