.Εβδομαδιαίος ψηφιακός χρονοθερμοστάτης Immergas Crono 7 ασύρματος

Κωδικός: 3.021624

 

Εβδομαδιαίος ψηφιακός χρονοθερμοστάτης Immergas Chrono 7 ασύρματος

Χρονοθερμοστάτης εβδομαδιαίος ψηφιακός Crono 7 για την ρύθμιση όλων των μοντέλων της ImmergasΈχει σχεδιαστεί για να εγγυηθεί τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας σε οποιοδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Έχει σχεδιαστεί για να εγγυηθεί τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας σε οποιοδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας για κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Η βάση ελέγχεται μέσω ραδιοσυχνοτήτων και τροφοδοτείται από μπαταρία, στην πραγματικότητα, συνδέεται με τον λέβητα με μόλις 2 καλώδια μέσω των οποίων εκτελεί τον απαιτούμενο κλιματισμό. Ωστόσο ο χρονοθερμοστάτης έχει ανεξάρτητη μπαταρία, τοποθετείτε στον τοίχο και δεν απαιτείται ηλεκτρική σύνδεση παρά μόνο ραδιοσυχνότητας αναγνωρίσιμη από την βάση.
Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης είναι έτοιμος για λειτουργία, χάρη στο προ-επιλεγμένο εγκατεστημένο πρόγραμμα. Ο πελάτης μπορεί να τροποποιήσει το βασικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του. Ο προγραμματισμός του χρονοθερμοστάτη "Crono 7 wireless" είναι εξαιρετικά εύκολος και η μεγάλη οθόνη επιτρέπει τον συνεχή έλεγχο όλων των τιμών ρύθμισης.
 
Συμβολή στην ενεργειακή περιβαλλοντική απόδοση εποχιακής θερμότητας 2ή 3,5%
Κλάση συσκευής IV* ή VII
*ως βασικό
 
 
 

Περιγραφή ρυθμίσεων ελέγχου χρονοθερμοστάτη Immergas Crono 7 ασύρματου

Περιγραφή ρυθμίσεων ελέγχου χρονοθερμοστάτη Immergas Crono 7 Wireless

 

 

 

Περιγραφή ενδείξεων οθόνης χρονοθερμοστάτη Immergas Crono 7 Wireless

Περιγραφή ενδείξεων οθόνης χρονοθερμοστάτη Immergas Crono 7 Wireless
 

 
 

 

...

περισσότερα